Vivit vitaliteitscoach - ondersteunt vrouwen bij chronische klachten en stress

Contact

Contact

Benieuwd wat Vivit voor jou kan betekenen?

Wil je kennismaken, heb je een vraag of wil je van start?

Ik help je graag verder.

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
(Let op de mail kan in je spambox terecht komen!)

T: 0616192511
E: annemieke@vivit.nl

Coachingslocatie:
Aventurijn 1018, Dordrecht.
Nabij afrit A16 en gratis parkeren.

*We gebruiken jouw gegevens vertrouwelijk

Veelgestelde vragen

Zinzino producten

Wordt de balance oil gemaakt van vissen die duurzaam gevangen zijn?

Ja alle omega 3 producten gemaakt van vis hebben het ‘friend of the sea’ logo. Dat betekent dat er gebruik is gemaakt van duurzame visserij. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kleine visjes.

Zijn de supplementen volledig natuurlijk?

Alle producten van Zinzino uit de + lijn zijn geheel natuurlijk en een groot deel is ook vegan.

Zijn de supplementen GMO vrij?

Ja de producten zijn gecertificeerd GMO vrij (vrij van genetische modificatie).

Zijn de supplementen vegan?

Balance oil vegan, Zinoshine, Xtend +, Viva +, Zinobiotic+ en Protect+ zijn door de Vegan society goedgekeurd.

Ik ben vegetarier/veganist, hoe verhoog ik dan mijn omega 3 waarde?

Wil je geen visolie gebruiken, dan bestaat er een alternatief: Balance oil vegan, op basis van algen. Deze olie bevat zowel DHA als EPA.

Wat maakt de visolie van Zinzino anders dan de meeste andere visolie?

De Balance oil van Zinzino is hoog gedoseerd en met de juiste verhouding omega 3 tussen EPA en DHA voor de meeste mensen. Het bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Naast visolie bevat het ook nog vitamine D en polyfenolen. Daarmee ondersteun je je immuunsysteem extra, is de olie stabiel en is de opneembaarheid van de olie in het lichaam hoog. Balance oil heeft diverse EFSA goedgekeurde gezondheidsclaims.

Mogen kinderen de olie gebruiken

Ja omdat de olie nauwkeurig te doseren is, kan deze op het gewicht van een kind worden afgestemd.

Waarom olie en geen capsules?

Olie heeft als grote voordeel dat het heel nauwkeurig gedoseerd kan worden. Welke dosering je nodig hebt hangt namelijk af van o.a. je gewicht. En ander voordeel is dat het verhoudingsgewijs een stuk goedkoper is dan capsules.

Ik vind visolie vies, is het mogelijk om ook capsules van Zinzino te kopen?

De olie van Zinzino smaakt niet naar vis, door toegevoegde natuurlijke citrus. Wil je toch liever capsules dan kan ik die voor je bestellen. Neem daarvoor contact op via het contactformulier.

Hoe kan ik Zinzino producten met korting bestellen?

Vivit kan een klantaccount voor je aanmaken direct bij Zinzino. Daarmee kan je producten in abonnementsvorm of prepaidpakketten aanschaffen. Het voordeel daarvan is dat je alle producten dan met premierkorting kan aanschaffen. Dit regel je daarna eenvoudig zelf vanuit je eigen account. Neem voor meer informatie hierover contact op via het contactformulier van Vivit.

Zijn de producten ook in de winkel te koop?

Nee, de producten van Zinzino liggen niet in de winkel. Omdat de tussenhandel is uitgeschakeld, kunnen de producten voor een voordelige prijs én met een hoge kwaliteit verkocht worden.

Ik eet 2 keer per week vette vis, heb ik dan echt omega 3 nodig?

Uit de vetzuurmetingen blijkt dat ook mensen die regelmatig vette vis eten, meestal onvoldoende omega 3 in hun bloed hebben en een verstoorde balans hebben tusssen omega 6 en 3. De disbalans is dan weliswaar minder groot, maar vaak niet goed. Daarom adviseer ik altijd om een vetzuurmeting te doen.

Vivit tests

Waarom zou ik een omega 3 test doen?

Uit de grootste wereldwijde vetzuurdatabase blijkt dat 95% van de Nederlanders een omega 3 tekort heeft. De kans is dus erg groot dat ook jij een tekort hebt.
Wanneer je weet hoe groot jouw tekort is kan een persoonlijk suppletieadvies worden gegeven. Na 4 maanden kan opnieuw een test worden gedaan, waarmee je kunt controleren of je tekort is opgeheven. Zo werk je aan je gezondheid met bewijs.

Mijn arts zegt dat mijn bloedwaardes goed zijn, waarom zou ik dan een vetzuurmeting doen?

De balance test is een vetzuurmeting, waarbij o.a. omega 3 gemeten wordt. Dit wordt meestal niet onderzocht.

Waar worden mijn testen geanalyseerd?

De test wordt geanalyseerd door Vitas, een onafhankelijk laboratorium in Noorwegen. Vitas is een GMP-gecertificeerd chemisch analyse laboratorium met 25 jaar ervaring.

Is mijn test anoniem?

Alle testen van Zinzino zijn anoniem en worden in een onafhankelijk laboratorium getest.

Trajecten

Hoe lang duren de trajecten?

Vivit Plus duurt ongeveer 3-4 maanden en Vivit Compleet ongeveer 4-6 maanden.

Ik ben onder behandeling van een medisch specialist en/of een therapeut, kan ik toch starten met een traject?

Ja, dat is haast nooit een probleem. Twijfel je? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Mijn begeleiding vervangt uiteraard nooit de behandeling van een arts/specialist of psycholoog.

Krijg ik korting als ik na vivit start alsnog een traject wil starten?

Start je binnen een half jaar na het afnemen van de test, dan krijg je het geïnvesteerde bedrag bij mij als korting op een traject. Als de test langer geleden is afgenomen overleggen we even of een nieuwe test noodzakelijk is.

Kan ik na het doorlopen van Vivit Plus mijn traject upgraden naar Vivit Compleet?

Ja dat is mogelijk, je betaalt dan het verschil tussen de trajecten extra. Het voordeel van meteen starten met Vivit Compleet is wel dat klachten meteen vanaf het begin heel breed worden aangepakt, wat sneller herstel kan geven.

Vervangen de trajecten de zorg die een arts of psycholoog biedt?

Nee, mijn begeleiding vervangt nooit het advies en begeleiding door een arts en/of psycholoog. Daarom is het belangrijk om ook je (huis)arts op de hoogte te stellen van je klachten. Mijn traject om stress te verminderen is ook niet geschikt voor mensen met complexe trauma’s.

 

Is het mogelijk een los consult te boeken?

Het is alleen mogelijk een los consult te boeken wanneer je een traject hebt gevolgd. Ik werk met trajecten om mijn klanten de best mogelijke zorg te geven. Mijn aanpak is vanuit diverse invalshoeken en dat is niet mogelijk in 1 consult.

De enige uitzondering is de mogelijkheid om een extra uitleg over de vetzuurmeting te boeken in een los consult, wanneer je eerder via mij een test hebt besteld.

Worden de trajecten vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee de trajecten worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar

Ik las iets over collectiviteitskorting bij een zorgverzekering, hoe zit dat?

Vivit is partner bij Gezond & weldoen, een opleider voor christelijke leefstijlcoaching. Kijk voor meer informatie op de website van Gezond en weldoen: Korting maandpremie zorgverzekering door gezonde leefstijl (gezondenweldoen.nl)

Deze korting geldt voor de begeleiding in het traject Vivit Compleet.

Ik zie dat je veel met ademhaling werkt, zijn dat yoga technieken?

Nee, de ademhalingsoefeningen zijn niet afkomstig van yoga. Het zijn oefeningen gebaseerd op fysiologie, anatomie en neurologie.

Ik ben christen en wil niet zomaar gebruik maken van allerlei alternatieven geneeswijzen, maakt Vivit gebruik van occulte therapiën?

Vivit gaat uit van een christelijk holitsisch mensbeeld. Ik probeer mijn werkzaamheden zo zorgvuldig mogelijk te toetsen aan de Bijbel en ben ook opgeleid (door Gerard Feller, oud directeur van Stichting Promise) om hierin onderscheid te kunnen maken.  Uiteraard heb je als klant altijd de verantwoordelijkheid om dit ook zelf te toetsen.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare