Vivit vitaliteitscoach - ondersteunt vrouwen bij chronische klachten en stress

Omega 3 test

Omega 3 thuistest:

‘Check de basis van je gezondheid’

Je zit fysiek en/of mentaal niet lekker in je vel. Je hebt vage klachten zoals een verminderde concentratie, vergeetachtigheid, huidklachten, hoofdpijn, ontstekingen, hormonale klachten, gewrichtsklachten, moeite met afvallen en somberheid. Maar bovenal ben je moe. Hierdoor is het moeilijk om de juiste stappen te zetten om verandering te brengen in je situatie.

Meer energie, een helder hoofd en het verdwijnen van vage klachten. Het ligt allemaal binnen handbereik door het nemen van een simpele stap: een omega 3 test.

Een niet te missen bouwstof
Omega 3 is een bouwstof die je echt niet kunt missen, maar waar de meeste mensen veel te weinig van binnenkrijgen. Een goede omega 3 waarde is belangrijk voor:
 
✓ Gezonde cellen. Al onze biljoenen lichaamscellen hebben het vetzuur omega 3 nodig zodat ze voedingsstoffen goed op kunnen nemen en afvalstoffen goed af kunnen voeren. Omega 3 zorgt namelijk voor soepele en goed doorlaatbare celwanden. Heb je er te weinig van in je lichaam? Dan kan je lichaam niet anders dan stuggere vetten inbouwen. Het gevolg is minder energie en voedingsstoffen in de cellen. Daarnaast gaan afvalstoffen zich erin ophopen. Geen gezonde cellen dus.
 
✓  Een goed functionerend brein en zenuwstelsel. Je brein is het orgaan dat het meeste vet bevat (60%) en het heeft vooral omega 3 als bouwstof nodig. Kom je deze belangrijke bouwstof tekort? Dan kan je brein onmogelijk goed functioneren, dit geldt ook voor de rest van je zenuwstelsel. Omega 3 zorgt er namelijk voor dat de zenuwcellen goed met elkaar kunnen communiceren. Een goede omega 3 waarde geeft dat je je mentaal fitter voelt.
 
✓ Minder stress.
Omega 3 verlaagt het stresshormoon cortisol, wat fysieke en mentale klachten geeft. Wanneer je last van chronische stress hebt, is dit verhoogd. Het is dus zeker belangrijk om bij stress voor voldoende omega 3 te zorgen.
 

✓ Meer energie en minder fysieke klachten doordat ontstekingen worden geremd.

Meer dan 95% van de mensen hebben laaggradige ontstekingen vanuit voeding; kleine niet direct merkbare ontstekingen die schade aanrichten door heel het lichaam. Deze stille sluipmoordenaars zijn de oorzaak voor de meeste van onze klachten en ziektebeelden. Het immuunsysteem raakt hierdoor overactief en rooft energie, waardoor je vermoeid raakt en niet meer helder kunt denken. De oorzaak hiervan is dat we via voeding te veel ontstekingsbevorderende vetzuren binnen krijgen en te weinig omega 3. Omega 3 is namelijk het blusmiddel voor deze laaggradige ontstekingen.
 
✓ Een sterke basis voor een gezonde hormoonhuishouding.
Onze hormonen en hormoonachtige stoffen worden aangemaakt uit omega 3 vetzuren. Het is dus van belang om deze basis voor een gezonde hormoonhuishouding in orde te hebben.

Waarom testen op omega 3?

“Ik eet toch twee keer per week vis?’’ Of ’’Ik slik visoliecapsules, dan hoef ik toch helemaal niet te testen?’’ Ik hoor het je denken en ik begrijp je vraag. Helaas blijkt in de praktijk uit bloedonderzoek dat 95% van de mensen in Nederland een tekort heeft aan omega 3. Daar zitten ook de mensen bij die regelmatig vette vis eten en zelfs het grootste deel van de mensen die trouw visolie slikken. Ik zie dit percentage terug in de testuitslagen van mijn klanten.

Het goede nieuws is dus dat jij zeer waarschijnlijk op een super simpele manier je fysieke én mentale gezondheid een boost kan geven!

Zomaar wat omega 3 of visolie slikken gaat jou niet helpen. Om een tekort weg te werken, is een therapeutische dosering nodig. Die dosering is afhankelijk van je voedingspatroon, je tekort en je gewicht. Daarom heb je een omega 3 test en een persoonlijk advies op maat nodig.

Stressmeting

Mooie woorden

Deze dames gingen je al voor en delen hun ervaring:

Wat ontvang je?

 • Een vetzuurmeting die je eenvoudig thuis af kunt nemen. De test wordt anoniem in een onafhankelijk lab beoordeeld. Na 10-20 dagen kun je de uitslag online bekijken.
 • Een checklist, zodat ik inzicht krijg in je huidige voedingspatroon (niet verplicht).
 • Een persoonlijk voedings-en suppletieplan.
 • Een uitgebreid online rapport waarin 11 verschillende gemeten vetzuren worden weergegeven, inclusief tips voor een gezondere leefstijl.
 • Een video met daarin stap voor stap uitleg hoe je de test kunt aflezen.
 • Een online consult waarin we de omega 3 test en je vragen bespreken.

Als je na de test start met omega 3 suppletie, dan kun je ervoor kiezen om je na vier maanden nog een keer te testen. Zo check je of het tekort is opgelost.

laaggradige ontsteking testen
Vivit_iconen_rondje_vivit-02

Het resultaat

Binnen vier maanden is bijna bij iedereen het tekort aan omega 3 opgeheven. De meeste mensen ervaren meer energie en voelen zich mentaal fijner. De klachten die verdwijnen, zijn heel persoonlijk. Ieder lichaam gaat namelijk anders om met laaggradige ontstekingen. Wanneer de ontstekingen gestopt worden, kiest het lichaam zelf waar als eerste het herstel optreedt.

Jouw investering voor een sterke basis voor je fysieke en mentale gezondheid:

Eenmalig 127,-

 

Waarom werken met Annemieke?

Annemieke is ervaringsdeskundige en heeft een brede achtergrond in zowel de reguliere gezondheidszorg als de complementaire zorg. Het is haar passie om vrouwen te helpen om lekker in hun vel te zitten. Dit doet ze door de oude Bijbelse wijsheid over fysieke en mentale gezondheid naast hedendaagse inzichten te leggen. Dit is een unieke en eenvoudige aanpak waarin jij je gezien en gehoord voelt.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare